"same have hearts b...
 
Bildirimler
Hepsini sil

[Çözüldü] "same have hearts breaking" diye sözleri olan bir şarkıyı arıyorum

13 Gönderi
4 Üyeler
1 Likes
936 Görüntüleme
0
Başlığı açan

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının fragmanında duymuştum bu şarkıyı. O günden beri arıyorum ama henüz bulamadım. Şarkının sözlerini de arattım ama hiçbir şey çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Linki aşağıya bıraktım ve şarkı 30. saniyede başlıyor. Teşekkürler.

 

admin admin 28/08/2016 11:47 pm

Şarkıyı şimdilik bilemeyeceğim ama MJ'in doğum gününde jackson ismiyle üye olmuşsunuz. Saygı duydum.

jackson jackson Başlığı açan 29/08/2016 12:18 am

Teşekkür ederim.

4 Cevap
1
Başlığı açan

Sonunda buldum :)  Şarkının ismi Let Me In - Louise Dowd & Michael Holborn

 

admin admin 10/10/2016 12:14 am

Hadi geçmiş olsun. Yalnız kayıt çok kötüymüş, özellikle nakaratta benim kablolarda bir temassızlık oluyor sandım.

jackson jackson Başlığı açan 10/10/2016 6:58 am

Evet bende farkettim. Başka bir sitede daha var şarkının kaydı fakat reklam şirketleri falan üye olup indirebiliyor. Artık bununla idare edicem.

0

Sözlere dikkat etmeye çalıştığımda, "sound of heart breaking ... why don't (won't) you let me in, let me in ..." diye anladım.

Bu şekilde arayınca da şunu buldum. Müzik biraz daha uzun duyulabiliyor.

Ancak videoyu yükleyenler de ismini arıyor :) Sözlerin tamamını yazmışlar

i look out for you but all i can hear is the sound of heart breaking the silence deafening why won't you let me in let me in i don't want to be alone don't leave me here alone why won't you let me in let me in

Tv kanallarının reklamlarında falan kullanılıyorsa bulmak zordur aslında. Albüm olarak yayımlanmayan, sadece ticari işlerde kullanmak için yapılan müzikler var. Onlarda biri değilse illaki bulunur.

jackson jackson Başlığı açan 31/08/2016 11:24 am

Yardım ettiğiniz için gerçekten minnettarım. Sözlerinden yola çıkarak bulmaya çalışıcam. Teşekkürler.

jackson jackson Başlığı açan 04/09/2016 7:17 pm

Evet, dediğiniz gibi ticari işlerde kullanmak için yapılan bir müzik büyük ihtimalle. Çünkü hiçbir yerde bulamadım ve yabancı sitelerde de ticari müzik olduğunu söyleyenler var. Yinede her şey için ismineydi.com sitesine teşekkür ederim.

admin admin 04/09/2016 7:21 pm

Sağlık olsun. Rica ederim. Yine bekleriz :)

0

Evolove -ya da Evolve emin değilim- adlı bir grubun sanırım, bu şarkılarıyla karşılaştırıldığında vokal benziyor ilk videoyla

 

jackson jackson Başlığı açan 01/10/2016 6:19 pm

Yardımın için çok teşekkürler. Fakat aynı şarkı değil malesef...

0

Aynı şarkı Big Brother Türkiye fragmanında çalmıştı aynı şekilde herkes şarkıyı aradı.Fakat kimse bulamadı sanıyorum ticari amaçla yazılmış bir şarkı bu yüzden kayıdı yok :(

jackson jackson Başlığı açan 01/10/2016 6:21 pm

Bende ticari müzik olduğunu düşünüyorum o yüzden umudumu kestim yinede çok teşekkürler.

Cevabınız

Adınız

Eposta adresiniz

Sorunuz *

 
Önizle 0 Revizyon Kaydedildi
Paylaş: