Türkçeleştirmeden dolayı bazı bağlantılar değişti  

  RSS

spider
(@admin)
Admin
Katılım : 3 sene önce
Gönderi: 3007
22/09/2018 10:24 pm  

Özellikle profil sayfalarınızda olan, profile, activity, members, account gibi adresleri Türkçe'ye çevirdim. Bu nedenle daha önceden kısayol olarak eklediğiniz bu tipte adresler varsa, onlar çalışmayacaklardır.


CevapAlıntı
pori
 pori
(@pori)
Moderator
Katılım : 3 sene önce
Gönderi: 1302
23/09/2018 6:04 pm  

Chrome kullanıyorum ve son açılan iki soru başlığı hariç, diğerleri açılmıyor bende.  Son günlerde hep hata alıyorum. Internet Explorer'da denedim sorun yok.

Hata şu :

Internal Server Error

Error 500

This could be due to one of the following reasons:

  • .htaccess file was misconfigured

  • Permissions for the file requested on site were misconfigured

  • PHP or CGI code was misconfigured in the file that is requested on site

  • Site resources are approaching their maximum limits

Please contact the server administrator webmaster@ismineydi.spidervis.com and provide the following information:

  • The time the error occurred

  • The actions you took prior to and immediately following the error. This will help the administrator better understand what may have caused the error. Please refer to the server error log for more information.

 


CevapAlıntı
spider
(@admin)
Admin
Katılım : 3 sene önce
Gönderi: 3007
23/09/2018 10:38 pm  

Chrome'da cookie'leri temizleyip dener misin? Veya önce bir incognito pencere açarak dene, o zaman sorun olmazsa kesin cookie silerek çözersin.

Ayarlar kısmında çerez olarak geçiyor. Başkaları için de söyleyeyim. Cookie yani çerezleri silince siteler sizi tanıyamıyor, dolayısıyla yeniden şifre ile giriş yapmak gerekli. Bildiğim kadarıyla chrome'da tek bir siteye özel cookie silinemiyor, ekstra bir uygulama lazım. 


CevapAlıntı
pori
 pori
(@pori)
Moderator
Katılım : 3 sene önce
Gönderi: 1302
24/09/2018 5:14 am  

Çerezleri ve her şeyi sildim. Chrome'u sıfırladım, sonra kaldırıp tekrar yükledim. Düzelmedi. Üstteki mesajı yazıp, gönder butonuna bastıktan sonra da aynı hatayı aldım. Internet Explorer'da tekrar denedim.  Normalde açılıyordu konu başlıkları ama siteye giriş yapınca açılmamaya başladı. 

Bu arada telefondan girince de aynı hatayı alıyorum. Belki de internet ayarlarımda sorun vardır. 

*Sorunu netleştirdim sanırım. Siteye giriş yapınca oluyor.  Giriş yapmayınca tüm konu başlıklarını açabiliyorum. 

 

Bu gönderi 3 ay önce 2 defa pori tarafından düzenlendi

CevapAlıntı
spider
(@admin)
Admin
Katılım : 3 sene önce
Gönderi: 3007
24/09/2018 8:54 am  

Sitedeki tüm üye önbelleğini sildim. Şimdi düzelmiştir diye umuyorum.


CevapAlıntı
pori
 pori
(@pori)
Moderator
Katılım : 3 sene önce
Gönderi: 1302
25/09/2018 12:02 pm  

Düzelmedi maalesef. 


CevapAlıntı
spider
(@admin)
Admin
Katılım : 3 sene önce
Gönderi: 3007
25/09/2018 1:18 pm  

@pori bugün giriş yaptığın ve tıkladığın başlıkları tespit edip tek tek kendim denedim. Maalesef yaşadığın sorunu ben gözlemleyemiyorum. Sadece IE kullanarak bir kere giriş yapamamışsın, muhtemelen şifreni yanlış girdin. Görebildiğim tek sorun o.

Soruların en altında sağ tarafta "bir önceki başlık" ve "sonraki başlık" butonları var. Onları kullanarak açamadığın sorulara gitmeyi deneyebilirsin son olarak. Bir de email atıyorum, ona göre haberleşiriz.


CevapAlıntı
Paylaş:
  
Çalışıyor

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol