Bi soruya cevap yazarken cevap tuşuna bassamda yazdığım cevap yorum olarak gidiyor, her ne kadar "cevabınız" yazsada. Bunu bu gün cevap yazmaya çalışırken farkettim, cevap yaz tuşuna basınca yorum olarak gidince bidahakini yorum yaz olarak tıklayarak yazdım ama yine aynı şekilde kendi başına bi cevap olarak gitmedi(sağ olsun pori düzeltmiş o cevabı). Bu sorun sadece bendemi var yoksa herkezdemi bilmiyorum.
Ben denediğimde böyle bir hatayla karşılaşmadım Derya. "Cevabınız" başlığı varsa cevap olarak gitmeli, doğru biliyorsun fakat belki geçici bir hataydı. Ben şimdi tekrarlayamadım. Yeniden olursa veya aynı sorunu yaşayan bir başkası varsa haberimiz olsun, ilk fırsatta bakarım. Bu sıralar özel hayatımda bazı önemli değişiklikler oldu. O yüzden bir süredir siteden uzak kaldım. En geç haftaya derli toplu biçimde dönmeyi planlıyorum.
Ben denediğimde de sorun olmadı.
Sanırım tek seferlik bir hataydı bide 3 kez sildim yazdığımı, cevabı yanlış yerde olduğundan en son o kısımda bırakmıştım olmayınca.
Ben de hangi kısımdan soracağımı bilmiyorum bilen arkadaşları söyleyebilirler mi acaba